Arsenal - Manchester United 1 - 2

Manchester United vinner men hur bra/dålig var Robin Van Persie? Han har inte ens förtjänat att va med på bänken....6-7 bedrövliga matcher i rad. Upp med han på läktaren i en match rent av. Hade han INTE varit Holländare hade han inte startat i varje match, så uppenbart! Om han inte blir bänkad någon gång så inser han ju inte ens själv att han behöver prestera bättre för att få spela från start. Enkel filosofi!
Carrick va precis så där äckligt bra som vi vet att han kan va, Fellaini vinner dueller o krigar på precis så bra som vi vet att han kan, Young lyckades med att både bli inbytt, utbytt, filma utan att bli varnad MEN gör en grym match i dag.
Bäst av alla tycker jag ändå att Valencia var! Det hemjobbet defensivt han gjorde idag va inte bara uppoffrande utan även bra. Imponerande med tanke på vilka skitpassningar han fick i flera omgångar av Smalling o Blackett som satte han i knipa ett par gånger. Valencia ÄR man of the match!

Manchester United spelar idag dåligt, saknar udd framåt, ser ut som ett juniorlag i egen box MEN krigar!!!!! vinner!!!! Manchester United är just nu på en CL-plats trots alla skador och svårigheter vi haft i höst.

Highlights matchen Arsenal - Manchester United

Arsenal - Manchester United 1 - 2

Manchester United Forum

24 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)