Manchester Utd - West Ham analys

Vad kan man säga om matchen? En typisk Manchester United-match för den här säsongen.

Vi börjar fenomenalt, allt bara rinner på som ett rinnande vatten men sen kommer det enkla misstag som bäddar för en ny bild av matchen..

Varför De Gea går ut när flera är uppe på den hörnan förstår jag mig inte på tyvärr, om du ska ut ska du vara 100% på den, De Gea är inte ens 50%. För övrigt gör han en väldigt bra match igen, säker i luften (utöver målet) och viktiga räddningar

Försvaret, Luke Shaw Mycket bra! Rojo mycket bättre än förra matchen och gör det jävligt bra, som någon nämnde så pushar han på och hjälper de andra väldigt mycket idag. Rafael, för mig är han matchens lirare - klart bäst i vårt lag. Som han ångar på, inläggen är så härliga och aggressiviteten på plats den här gången.

Mycket fint mål av Rooney men hans utvisning är i min värld ingenting att snacka om. Man såg det på honom att han ångra sig direkt, lite gester för att inte se ut för mycket som en idiot på tv men oerhört korkat. Du är ledaren, du är kaptenen och ska inte bli så sur över en missad hands så du går o medvetet sparkar ner motståndaren - rött ja, 3 matchers avstängning? Förmodligen.

Något annat som jag inte gillar: varför man väljer ha Van Persie kvar på plan och byter ut Falcao? Visst mycket fint mål av Van Persie, han var bra idag men Falcao var bättre, han kan göra mer med bollen på egen hand och kämpar o sliter på - Van Persie försvann lite ur matchen i andra halvlek..

Sen så det som gör en mest sur och tar hem priset är skadan på Herrera, den dagen vi spelar klart en match utan en enda skada kommer kännas som en derbyseger. Det är något som är fel, är det fysioteamets fel? träningsupplägget? svårt att veta.

Manchester United Forum

29 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)